Elérhetőségek

RIGAN Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Csengery u. 30-32.
Telefon:
+3699510825
Fax: +3699510826
E-mail:
office@scarplast.hu


Bemutatkozás


Cégünk a Rigan Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1998 decemberében kezdte meg működését.

Az üvegezési munkák mellett kezdetben nyílászárók és kiegészítők forgalmazásával foglalkoztunk, de az egyre növekvő ügyfélkör által támasztott igények, és a pontosabb szállítási határidők szükségessége miatt döntöttünk a saját gyártás mellett.

Immár több, mint két évtizede gyártunk saját üzemünkben műanyag nyílászárókat, így tudjuk garantálni a kiváló minőséget, a fokozott hő-, és hangszigetelést, eső- és szélállóságot. Termékeink mindenben megfelelnek a modern építészet által támasztott követelményeknek, amelyeknek beépítését is saját szakembereink végzik.

Az Ön kívánsága a mi kihívásunk! Erős szakmai elhivatottságunk miatt folyamatosan törekszünk ügyfeleink teljes körű, egyedi kiszolgálására, a lehető legjobb minőség fenntartására és az ár-érték arány javítására.

2006-ban bevezetésre került az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer, amely a gyártás folyamatának teljes nyomon követésével szavatolja termékeink állandó, kiváló minőségét.

Cégünk vezetősége a beszállítóinkkal és külső partnereinkkel együtt folyamatosan törekszik a fejlesztésekre, mind a technológia, mind a marketing területén, ezzel is emelve nyílászáróink minőségét, értékállóságát, fokozva ügyfeleink megelégedettségét.

Az eddig elvégzett munkáink révén hazánkban és külföldön egyaránt egyre szélesebb lett elégedett ügyfélkörünk, és reméljük hamarosan Önt is közöttük tudhatjuk.

Amennyiben tájékoztatónk, vagy valamely termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz.
Vissza az előző oldalra!
RIGAN Kft. - Magyar